Derk Besselink bokaal

Derk Besselink Bokaal.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie, die plaats vond op 2 januari 2020 jl., werd net als de laatste jaren weer de Derk Besselink bokaal uitgereikt aan de vrijwilliger van het jaar. Ditmaal dus over het verenigingsjaar 2019.

Wederom kon er digitaal gestemd worden. Via een weblink kon je online stemmen of via een QR-code kon je via je smartphone stemmen. Van 12 december 2019 t/m 29 december 2019 kom men zijn of haar stem uitbrengen. De laatste stem werd op zondag 29-12-2019 18:30 uur uitgebracht.

In totaal waren er 43 leden van onze vereniging die de moeite hadden genomen om hun stem uit te brengen. 35 personen kregen daadwerkelijk een stem. 1 stem werd op een zaterdagnacht om 04:21 uur uitgebracht.

De top vijf zag er als volgt uit:

.2         Gerlof Bril     

.2         Tom Giezen (gedeeld 2e)

.4         Henk Peters

.5         Richard Polman

Als laatste maakte Joost Soeter de winnaar bekend. De winnaar van dit jaar is de “Peter Wright” onder de SDO-ers. Al vele jaren meegedaan om de prijzen, maar altijd de runner-up. De nummer 1 is nl. 5 jaar op rij tweede geworden, maar is nu uiteindelijk dan de winnaar geworden:

Gradus Eenink.

De winnaar van vorig jaar, Ab Brussen, mocht uiteindelijk de bokaal overhandigen aan de winnaar.

Gradus zet zich al meerdere jaren in voor vele leuke activiteiten in de ontspannings commissie. Het is mooi om te zien dat deze energie ook gewaardeerd wordt onder de leden.

Gradus, gefeliciteerd!