De hele maand juli trainen we gewoon door – ook kantine weer open

Update: 1 juli, 17:15 uur – niet omkleden en douchen

Op de inventarisatie of er juli doorgetraind zou moeten worden, is zeer enthousiast gereageerd. Ook de trainers hebben gelukkig aangegeven hiervoor open te staan.

Dat betekent dat we de hele maand juli door blijven trainen.Daar komt bij dat de maatregelen vanaf deze week ook versoepeld zijn, zowel op het veld als in de kantine!Zo veel mogelijk 1,5e meter

Nog steeds geldt dat we zo vele mogelijk 1,5e meter blijven handhaven, zowel voor, tijdens als na de training. Op het veld kan normaal sportcontact weer plaatsvinden, maar ook hier doen wij een dringend beroep op ieders gezond verstand. Aanmelden voor de trainingen is vanaf nu niet meer nodig. Ook in onze groep trainen mensen mee die wellicht vatbaarder voor covid zijn dan anderen. Pas dus goed op jezelf en elkaar!Niet omkleden en douchen

Vandaag informeerde Argo ons dat zij besloten hebben de kantine, kleedruimtes en douches toch dicht te houden. Dat betekent dat er wel getraind kan worden, maar dat er niet in de kleedruimte omgekleed en gedoucht kan worden.

Kantine

Na afloop is de kantine weer open, maar hier blijft 1,5e meter afstand strikt noodzakelijk. Dit betekent dat zo’n 25 tot 30 leden in de kantine terecht kunnen. We kijken hoe dat de komende weken gaat, maar als het niet door ieder zelf te organiseren is, dan zullen we hier moeten gaan werken met inschrijving en vaste plekken.Klachten? Blijft thuis!Hoe graag je ook wilt trainen, bij klachten blijf je thuis! Neem niet het risico om je mede-sporters op welke manier dan ook te besmetten.

Volgende week ben je, indien klachtenvrij, weer van harte welkom!