Cursus Scheidsrechter ll Veldvoetbal

Afgelopen maanden hebben wij v.l.n.r. op de foto (Jesper Sanders, Tim Scholten en Frank Sanders) ons bezig gehouden met de cursus ‘Scheidsrechter ll Veldvoetbal’.

Tijdens deze cursus hebben wij geleerd om nog dieper op de stof als scheidsrechter in te gaan. Dit ging van reflecteren op onze eigen wedstrijd(en), tot een voeding/trainingsschema. Hierin hebben wij geleerd dat er bij onze hobby toch wel meer komt kijken dan alleen het blazen op een fluitje. Wij hebben deze cursus gevolgd om ons meer te ontwikkelen als scheidsrechter, en eventueel te kunnen promoveren d.m.v. dit certificaat die wij hebben behaald!

De cursus werd gegeven door de ervaren docent Patrick Voogsgeerd. Vanuit ervaring(en) binnen de Scheidsrechtersvereniging Doetinchem E.O. een zeer prettige docent die ten alle tijden zijn ervaringen deelt en overbrengt bij overige scheidsrechters. Deze keer heeft hij ook weer een cursus neergezet, die voor iedereen zeker aan te raden is.

Zoals Johan Cruijff altijd zei ”Alleen kom je niet zover als met zijn tweeën”. Probeer daarom ook altijd te leren van anderen, en adviezen van collega’s te gebruiken, tijdens je eigen wedstrijden!

Geschreven door; Jesper Sanders