Club van 50 steekt trainers in warme jas

De leden van de club van vijftig adviseren het bestuur voor een goede besteding van de bijdrage die de club van 50 aan de SDO doet. Zo werd eerder al een goede geluidsbox voor tijdens de trainingen aangeschaft. Nu was het de beurt van de trainers.

Na de, overigens behoorlijk pittige, training maande voorzitter Gerlof Bril van de club van 50 samen met Frank Sanders en verantwoordelijke voor de trainingscommissie Hans van der Sterren de aanwezigen tot stilte.

Onze trainers Richard Polman, Dick Jansen en Walter Hartjes werden naar voren geroepen. Helaas kon Harrie Mellendijk er vanwege fysieke beperkingen vanavond niet bij zijn. Gerlof richtte zich tot de trainers en na zijn toelichting werden drie prachtige SDO jassen uitgereikt met achterop de functie van de mannen. Harrie zal dit weekend zijn jas thuis ontvangen.

Wij hopen nog jaren op onze trainers te kunnen bouwen. In ieder geval houden ze het nu tijdens de trainingen warm!

Het bestuur dankt de leden van de club van 50 voor het mogelijk maken van deze jassen. Ook lid worden van de club van 50? Vraag even na bij Gerlof of Dick of kijk op onze website.

Inmiddels heeft Harrie zijn jas ⬇️