Bericht van de voorzitter van de SDO

Beste leden,

Het jaar 2021 nadert zijn einde. Een jaar waar we ondanks de COVID-19 als vereniging positief op terug kunnen kijken ondanks de beperkingen. Natuurlijk hadden we gehoopt dat we in het jaar 2021 COVID-19 achter ons hadden kunnen laten, niet wetende dat we nu wederom in een volledige Lock down zitten. Maar ik weet zeker, hier komen we met z’n allen ook door heen. Het belangrijkste is dat we gezond blijven. 

Het jaar 2021 hebben we toch veelvuldig kunnen trainen en gebruik kunnen maken van ons clubhuis. De spelregelavonden waren goed bezet en gingen zoals altijd vergezeld van menig goede discussie en daar zijn deze avonden ook voor bedoeld. Leren van elkaar!

Verder hebben we gezamenlijk met de leden weer een mooie avond gehad om een beleidsplan te ontwikkelen voor de komende jaren. Deze zal het bestuur de aankomende periode uitwerken en met u delen. Een beleidsplan zoals een beleidsplan tot stand moet komen, “Samen zijn we de SDO”!

En wat helemaal een groot succes is en zeker nog verder word uitgezet is onze campagne “Het maakt ons geen fluit uit”. We hebben twee cursussen vereniging scheidsrechter vol en een cursus SOIII. Maar wat echt een compliment waard is, is dat onze donateur verenigingen uiting geven aan onze campagne en deze volledig ondersteunen. We hebben immers een gezamenlijk belang. Want het is zoals Kuipers het verwoord: ‘pak die fluit en ga leiding geven’. De samenwerking met de amateurverenigingen in onze regio is op een mooie manier vorm gegeven. Deze zullen we de aankomende jaren verder intensiveren. 

Zoals u van mij gewend bent als voorzitter informeer ik u met de regelmaat van de klok over COVS Nederland. Naar aanleiding van de Algemene leden vergadering (ALV) van COVS Nederland heeft de nieuwe voorzitter van COVS Nederland een schrijven aan de groepen gemaild. We kunnen met trots zeggen dat de SDO al op de weg zit waar COVS Nederland naar toe wil.   

Door de mooie samenwerkingen die inmiddels zijn uitgezet en nog worden uitgezet is het bestuur van mening dat we van de SDO een mooie toekomst bestendige vereniging kunnen maken.

Rest mij u, mede namens mijn collega bestuurders, hele fijne feestdagen toe te wensen en een gelukkig en bovenal een gezond 2022! 

Met vriendelijke groeten,
mede namens Hans, Jeroen, Henk en Ab,

Frank Sanders

Voorzitter SDO