Barbekjoe wederom een geslaagd einde van het seizoen

Verlate publicatie van het eindfeest, maar niet minder belangrijk.

Op 9 juli j. werd ons eindfeest gehouden bij Lies en Walter Hartjes te Wehl. Nogmaals onze hartelijke dank voor jullie gastvrijheid.

Een feest kan niet zonder sponsoren dus willen we deze absoluut niet vergeten te vermelden.

Allereest ons bestuur en ontspanningscommissie van de SDO, bedankt voor jullie bijdrage aan het feest. Percura zorg waar Frank Sanders bij betrokken is en de Terborgse Wijncentrale die oa zorg hebben gedragen voor de drank van deze avond – waarvoor onze hartelijke dank. Gieterij Doesburg schonk een extra prijs (iedereen die aanwezig was kreeg zijn of haar huisnummer in gietijzer geschonken. Thea en Jan Kupper, bedankt voor het coördineren hiervan.

Zoals bekend wordt er sinds een aantal jaren een Achterhoek Cup toernooi georganiseerd. De Achterhoek Cup organisatie werkt nauw samen met onze SDO Achterhoek Cup Commissie. Als dank voor de samenwerking kregen we van de Achterhoek Cup een bijdrage overgemaakt. Anton Seggelinck (voorzitter van de Achterhoek Cup) en de andere leden van het Achterhoek Cup bestuur, hartelijk dank hiervoor.

We hadden 37 aanmeldingen gekregen en de avond begon om 19 uur met koffie en cake. Om 19.30 uur werd er een begin gemaakt met de speurtocht. Wat geweldig was dat bijna iedereen mee deed. Gerard Seesing had zijn scoot mobiel meegenomen en kon nu voor het eerst ook meedoen aan de speurtocht. Geweldig ! Alleen Danielle Heister bleef bij Gerard en Emiel achter want zij had vorige week een operatie ondergaan en kon helaas niet aan de speurtocht meedoen. Toch mooi dat ze wel bij deze avond aanwezig wilde en kon zijn.

Als ode aan de dit jaar overleden Johan Cruijff werden de groepen aangekondigd met de ploegen waar Johan Cruijff heeft gevoetbald.

bbq1

Na terugkomst van de ploegen moesten er nog een aantal vragen beantwoord worden, op zich vrij gemakkelijke vragen. Een voorbeeld hiervan was : vraag 20 : SV Kilder is niet gedegradeerd naar de vijfde klasse. Wie heeft hierdoor een krat bier verloren ? Antwoord A : Frank, Antwoord B : Frank en Antwoord C : Frank. Helaas hadden niet alle groepen het juiste antwoord ingevuld. Echt waar !

Walter en Marcel zorgde er daarna voor dat de eerste rond vlees werd gebakken en gecoördineerd de groepen naar voren werden geroepen zodat iedereen zonder wachtrij gemakkelijk eten kon opscheppen.

Wij hadden zelfs een jarige in ons midden. Truus Eenink vierde haar verjaardag op deze avond. Dit geeft natuurlijk al aan hoe gezellig het op deze avond is. Karin Sanders werd om 0.00 uur gefeliciteerd omdat zij toen de jarige in ons midden was. Ook dit jaar waren er weer nieuwe gezichten te zien. Dat doet ons deugd en wij hebben in de wandelgangen opgevangen dat zij het ook zeer gezellig vonden.

Omstreeks 22.30 uur was de jury (Gerard en Emiel) eruit. De prijsuitreiking werd aangekondigd. Iedereen krijgt bij ons een prijs of je nu mee loopt of niet dus van verliezers kunnen we niet spreken al vinden wij het wel grappig dat onze voorzitter weer niet bij de winnaars zat.

De einduitslag was als volgt :
1) Levante
2) Los Angeles Aztecs
3) Barcelona
4) Feyenoord
5) Ajax
6) Washington Diplomats

bbq2

De winnaars : Ab Brussen, Gradus Eenink, Ria de Graaf, Sandra Jolink en Elroy Hogeweide

Na de prijsuitrekening bleef het nog lang “onrustig” om huize van de fam. Hartjes maar wij kunnen wel concluderen dat het een zeer geslaagde en gezellige avond was.

Voor de foto’s van deze avond verwijzen wij u naar onze foto album op onze site www.sdodoetinchem.nl Wij willen u er vast op attenderen dat sommige foto’s als zeer schokkend ervaren kunnen worden.

Tot volgend jaar !

Groeten,
SDO BBQ Eindfeest organisatie : Walter Hartjes, Marcel van Huet, Gerard de Graaf en Emiel Stienezen