Achterhoek Cup seizoen 2021/2022

Dag collega (ass.) scheidsrechters,

Wij hopen dat jullie een goede vakantie achter de rug hebben en weer zin hebben om als KNVB official actief op het veld te staan. Wij denken dat we hier allemaal weer aan toe zijn. Vooral omdat we door Covid 19 de competitie en natuurlijk ook de Achterhoek Cup alweer niet konden afmaken.

De loting van de 10e editie vindt plaats op vrijdag 3 september 2021 en er hebben inmiddels al bijna 100 teams aangemeld voor de categorieën Standaard Heren, Vrouwenvoetbal en Jeugd Onder 15.

De finale dag zal gehouden worden op zaterdag 25 juni 2022 op het sportpark van Viod te Doetinchem. De finale dag zal een extra tintje krijgen. Naast de 3 finalewedstrijden, zal nog een wedstrijd op het programma staan. De organisatie van de Achterhoek Cup kan met trots melden, dat op deze dag “Lucky Ajax” een wedstrijd zal spelen. Informatie hierover zal later bekend worden gemaakt.  

Scheidsrechters en ass. scheidsrechters die ook wedstrijden van de Achterhoek Cup willen bemannen kunnen zich nu aanmelden.

Onderstaande gegevens aub invullen en retour sturen naar : AC@sdodoetinchem.nl

KNVB relatiecode                   :

Voor en achternaam              :

Woonplaats                            :

Mobiel nummer                     :

E-mail adres                           :

Actief in groep als scheidsr.  :

Actief in groep als ass. sch.   :

Blokkade naam vereniging    :

Uw gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden door de SDO Achterhoek Cup Commissie en zullen alleen  gebruikt worden als wij info m.b.t. de Achterhoek Cup met u willen delen en natuurlijk bij de aanstellingen van de  Achterhoek Cup wedstrijden. 

Wij proberen als Achterhoek Cup Commissie rekening te houden met uw niveau maar het kan voorkomen dat u aangesteld wordt boven of onder uw niveau. We hopen dan ook op uw medewerking hieromtrent. 

Scheidsrechters die zich aanmelden zullen meegenomen worden in de aanstellingen voor aankomend seizoen in de Achterhoek Cup. Deze aanstellingen zullen ook aankomend seizoen te zien zijn in uw KNVB portaal / wedstrijdzaken app.

Na uw aanmelding zult u via de mail geïnformeerd worden omtrent data van de wedstrijden, reglementen, onze contactgegevens, vergoedingen etc. etc. Er worden geen garanties afgegeven omtrent aanstellingen / aantal aanstellingen / rol verdeling etc. etc.

Aub uw aanmelding voor vrijdag 3 september as mailen naar AC@sdodoetinchem.nl

Met vriendelijke groet,

SDO Achterhoek Cup Commissie

Emiel – Gerard – Erik