Uitreiking van de Derk Besselinkbokaal

Zoals ieder jaar wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie de Derk Besselinkbokaal uitgereikt aan de vrijwilliger van het jaar.

Afgelopen twee jaren werden de winnaars door het bestuur thuis verrast en was zowel de uitreiking aan Ab Brussen in 2021 als die aan Emiel Stienezen in 2022 live via onze socials te volgen.

Nu mochten we gelukkig weer live in ons clubgebouw bij elkaar komen en zo konden 35 man direct kennisnemen van de uitslag van dit jaar.

Door 44 leden is uiteindelijk een stem uitgebracht en Jeroen Sanders, die namens het bestuur de bokaal mocht overhandigen, nodigde eerst de top 3 naar voren, te weten (opnieuw) Emiel Stienezen, Jeroen Sins en Jesper Sanders.

Toen zij er stonden grapte Jeroen: “Ja wij vormen met z’n vieren te top 3!” Een enkele frons links en rechts, maar al gauw werd duidelijk dat Jeroen zelf samen met Emiel op een gedeelde derde plaats was geëindigd.

De

tweede plaats ging naar Jeroen Sins, die zich enorm inzet voor de website. Hij kreeg vijf stemmen.

Met 12 stemmen was Jesper Sanders dit jaar de afgetekende winnaar. Met zijn inzet voor de technische commissie, het organiseren van de wk-poule en het aanbrengen van meerdere sponsoren mag hij zich de terecht vrijwilliger van het jaar 2022 noemen. Jesper, van harte gefeliciteerd!

Bekijk hier alle foto’s van onze nieuwjaarsreceptie en uitreiking Derk besellink. Foto’s gemaakt door Jan Kupper en het verslag werd geschreven door Jeroen Sanders.

Nieuwjaarsreceptie 2023