Stage lopers bij de SDO

Stage lopen bij de scheidsrechter training SDO te Doetinchem.

 

Hallo, Wij zijn Meike, Myrhe, Floor, Mark en Silke. Voor school hadden wij voor gym de opdracht gekregen om bij twee sporten stage te gaan lopen. Aan de hand van de stage moesten wij een verslag maken. Om niet met dezelfde sport te komen als onze klasgenoten bedacht Silke om aan haar opa (Willy ten Haaf ) te vragen of wij niet een avond mee mochten doen bij de training van de scheidsrechters. Dit mocht en zo geschiedde dat wij op donderdag 4 oktober met veel zin en nieuwsgierigheid in Doetinchem aankwamen om mee te doen met de training. Gezien we vroeg waren en nog moesten wachten gingen we zelf al rondjes hardlopen en ver springen.

Achteraf heel dom natuurlijk, want toen iedereen er was begonnen we pas met de echte training. Eerst een aantal grote ronden warm lopen en daarna lopen, sprinten, lopen, oefeningen etc.

Dit was zeer vermoeiend maar we lieten ons niet kennen en deden voor de volle 100% mee aan de training. Na een goed uur was het tijd om afscheid te nemen en gingen we terug naar huis. Iedereen vond het leuk dat we een avonddeel meededen en wij vonden het ook heel gezellig en leerzaam.

We hebben dan ook allen een voldoende gehaald voor ons stageverslag en willen dan ook nogmaals dank zeggen dat we mochten trainen en wie weet……………………… komen we nog wel eens een keertje langs.

Groet van Meike, Myrthe, Floor, Mark en Silke

Hieronder de foto’s.