Spelregelquiz

Beste, (Assistent) Scheidsrechters

Graag willen we jullie informeren over het volgende. 

Een door de COVS geboden mogelijkheid om je parate spelregelkennis te testen. Dat kan anoniem, maar je kunt je ook melden als lid van de SDO. Gebruik dan de afkorting DOE plus je voornaam en achternaam.

Als vervolg op de eerder dit jaar gehouden wedstrijd organiseert de LCS (Landelijke Commissie Spelregels) weer een spelregelwedstrijd via internet. 

De quiz wordt in 10 rondes 2-wekelijks gehouden en wordt op de COVS-site op dinsdag opengesteld, de bedoeling was dat de verenigingen er in die week op hun clubavonden aandacht aan konden besteden. Helaas zullen door de coronamaatregelen die avonden op dit moment niet plaatsvinden, maar hopelijk over enige tijd weer wel. Op maandag wordt de quiz gesloten en op dinsdag ontvangen de secretarissen van de verenigingen een overzicht van de juiste antwoorden. Hierdoor kunnen deze besproken en uitgelegd worden op de clubavonden of zolang die er niet zijn mogelijk via een digitale weg. De antwoorden en standen worden op vrijdag op de COVS-site gezet, waarna op dinsdag weer een nieuwe cyclus start.

De nieuwe eerste ronde is op dinsdag 20 oktober opengezet en zal pas gesloten worden op maandag 2 november, waarna direct de juiste antwoorden op de site zullen worden gezet. De volgende dag begint dan de tweede ronde (conform de planning) en na de winterstop hervatten we dan de quiz op dinsdag 12 januari met ronde 5. Hiermee wordt de laatste ronde dan op donderdag 1 april afgesloten. Wij hopen hiermee alle COVS-leden een extra mogelijkheid te bieden om toch nog iets met voetbal (spelregels) te doen. Voor de drie beste deelnemers en voor de vereniging met de beste totaalscores worden prijzen beschikbaar gesteld.

Kortom.

Kijk op www.covs.nl.

Meld je aan, of doe anoniem mee.

Lees zo nodig de instructie. En bekijk de beeldfragmenten.

De spelregelcommissie