Sinterklaas feest 2019

Beste leden van de scheidsrechters vereniging Doetinchem,

Op 21 november komt Sinterklaas weer naar de scheidsrechters vereniging. Deze keer brengt hij maar liefst 2 zwarte Pieten mee. Dus dat wordt weer een gezellige avond. Alle kinderen die nog niet naar de middelbare school gaan mogen die avond bij de Sint komen en een cadeautje ophalen. Oudere broertjes of zusjes zijn natuurlijk ook welkom.

Opa en Oma of papa en mama horen er natuurlijk ook bij.  Ook de leden die geen kinderen hebben zijn  natuurlijk van harte welkom. De kantine is geopend vanaf 19.15 uur en Sinterklaas komt om  19.30 uur. Het SDO clubgebouw vind u op de Bezelhorstweg 83 7009 KK in Doetinchem. Sinterklaas zou het erg fijn vinden als de kinderen die recht hebben op een cadeautje zo snel mogelijk opgegeven worden. Zodat we voor een cadeautje kunnen zorgen. 
Wilt u bij de opgave ook even vermelden of het een jongen of een meisje is en de leeftijd. Ook graag een klein verhaaltje over uw kind of kleinkind. Als de Sint niets over de kinderen weet dan moet hij soms iets vertellen over papa of opa en dat is iets wat de Sint niet graag doet.

We hopen weer op een grote opkomst. Deze avond is er geen training.

U kunt Uw kind of kleinkind opgeven tijdens een trainingsavond bij Gradus Eenink of via het volgende mail adres: ontspanning@sdodoetinchem.nl

Met vriendelijke groet Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten.