SDO WK-poule gaat van start

Bij veel leden begint het al te kriebelen, de oranjekoorts, het is zover. Op zondag 20 november start het WK 2022 en Nederland is er weer bij. Dit kunnen wij bij de SDO niet voorbij laten gaan en daarom heb ik een WK-poule georganiseerd voor ieder SDO-lid. Voorspel de wedstrijd(en) en wie weet word jij wel de winnaar van de SDO. Er liggen mooie prijzen op je te wachten!

Hoe kun je nou meedoen? Misschien een beetje kort dag, maar aanstaande donderdag ligt voor ieder lid een pouleschema klaar waar ieder lid zijn uitslag kan voorspellen van de wedstrijd(en). Daarbij kun je dan de punten scoren voor de ranglijst. Heeft u de volledige uitslag goed staan hier 5 punten voor, bij alleen de winnaar of een gelijkspel krijgt u 3 punten, heeft u de uitslag- en de winnaar voor een betreffende wedstrijd beide fout voorspelt, dan grijp je naast de punten. 

LET OP; ZET WEL JE NAAM OP HET INGEVULDE FORMULIER, ZODAT WIJ JOUW VOORSPELLING WEL KUNNEN KOPPELEN AAN JOU ALS LID!

Het is de bedoeling dat de voorspellingen aanstaande donderdag (17 november 2022) na de training worden ingevuld- en direct weer worden ingeleverd bij ondergetekende. Het zou dus mooi zijn dat zoveel mogelijk aanwezig zijn aanstaande donderdag aanwezig zijn op de clubavond voor de wekelijkse training, een voorspellingronde voor de WK poulewedstrijden en een lekker glaasje fris of een alcoholisch drankje.

Kun je nou aanstaande donderdag helaas echt niet aanwezig zijn, stuur dan even een berichtje op WhatsApp naar: 06 37 44 86 58. Hier kunnen we eventueel, voor zondag 20 november kijken naar een alternatief, echter kan dit niet gegarandeerd worden.

Ik hoop op jullie enthousiasme, zodat we samen er een mooi feestje van kunnen maken.

Tot donderdag!

Jesper Sanders