SDO Online Club Bingo een groot succes!

Na vele voorbereidingen en ideeën werd voor het eerst de SDO Online Club Bingo georganiseerd. Vanuit de organisatie werd dit gedaan vanuit een geheime zend locatie, waar de bingomaster René Meulenbeek er klaar voor zat. Om 18:30 waren de prijzen gereed, werd de live video opgestart, en zat Gerard de Graaf klaar om valse bingospelers op te sporen. 

Nadat wij hadden afgetrapt om 19:00 was het al duidelijk, want iedereen kwam overal vandaan. Van Gerard Seesing uit Keijenborg, tot Henk Peters uit Rheden. Zo zie je maar weer dat onze scheidsrechtersvereniging heel breed uitgedragen wordt in de regio. Wel erg leuk ook om te vermelden dat de aangemelde leden van jong tot oud waren, en van actieve leden tot passieve leden.

Naarmate de bingo tot zijn einde liep werd wel duidelijk dat Emiel Stienezen er met de meeste prijzen vandoor ging. Een kookboek, ‘Fit’ pakketje, tot een heerlijk geurtje waarmee Emiel weer heerlijk ruikend voor de dag komt. Ook werden er onder andere prijzen uitgedeeld in Hengelo (Oscar Mentink), Zelhem (Jeroen Sanders) of bij Bennie Roenhorst in Ulft. 

Door de vele aanmeldingen (26) werd ook wel gezien dat iedereen weer snakt naar die clubavonden van de SDO, want wat was het weer gezellig & hoorde wij vanuit meerdere hoeken dat er graag een vervolg moest komen op deze (online) club avonden vol met spel en plezier! 

Hopende jullie allen weer snel te zien, en blijf allen nog even volhouden in deze toch lastige tijd. 

Jesper Sanders

Namens de Media-Commissie