SDO bezocht voetbalmuseum “Home of football”

Onze SDO leden Wijnand Rutgers en Emiel Stienezen, getogen in ons zwart SDO polo, hebben op vrijdag 11 oktober jl. het voetbalmuseum “Home of football” in Braamt bezocht.

Voetbalfanaat Fred Baars uit Braamt heeft tijdens zijn voetbalreizen veel voetbal memorabilia verzameld. Deze zijn tentoongesteld in zijn voetbalmuseum die op 1 juli 2017 geopend werd door Truus en Louis van Gaal. Fred en zijn vrouw Els zetten zich in voor de doelen Spieren voor Spieren en stichting Bergh in het Zadel voor de kankerbestrijding. Daardoor hopen ze dat veel bezoekers hun voetbalmuseum zullen bezoeken.

Tijdens deze rondleiding zien ze veel prachtige voetbalgerelateerde items die met prachtige verhalen toegelicht worden door Fred. Na afloop heeft de bezoeker de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage achter te laten. Je kunt ook “vriend” worden van “Home of Football” net als ons lid Emiel. Zie de volgende site voor meer info:

Wijnand overhandigde Fred nog enkele artikelen uit zijn betaald voetbal loopbaan die Fred graag wil tentoonstellen in zijn voetbalmuseum.

Het was een prachtige avond met mooie verhalen en echt een aanrader om “Home of Football” te bezoeken. Fred en Els, nogmaals dank voor jullie gastvrijheid en voor de super leuke avond.

Met vriendelijke groeten,

Wijnand Rutgers en Emiel Stienezen