SDO BBQ Eindfeest

SDO BBQ Eindfeest seizoen 2021/2022 ; datum 9 juli 2022

Op 9 juli j. werd ons eindfeest gehouden bij Lies en Walter Hartjes te Wehl. Nogmaals onze hartelijke dank voor jullie gastvrijheid.

Door corona kon dit feest een aantal jaren niet gevierd worden en gezien de aanmeldingen, 44 in totaal, kon je zien dat iedereen hier weer veel zin in had.

Allereerst dank aan ons sdo bestuur, sdo ontspanningscommissie en de lottopot van Gradus voor jullie bijdrage aan het feest. Daarom konden we het verschuldigde bedrag per persoon voor deze avond tot een minimum beperken. (€15,- p.p.)

De avond begon om 19 uur met koffie en cake. Voordat de activiteiten begonnen zongen we eerst gezamelijk voor Truus omdat zij op deze dag jarig was. Hierna kwam de volgende verrassing. Gerard de Graaf werd in het zonnetje gezet door onze voorzitter die namens de KNVB de Gouden Scheidsrechtersspeld uitreikte.

Om 19.30 uur werd er een begin gemaakt met de speurtocht. Wat een geweldige speurtocht hadden Gerard en Emiel weer uitgestippeld. Foutloos. Alleen bij de vragen van vraag 8, één spelfout waar we onze excuses voor aanbieden. Helaas werden er een aantal betrapt door tijdens het invullen van de vragen hun mobiel te gebruiken voor het opzoeken. Jammer.

De jury heeft dit meegenomen in de eind rankschikking. Zoals jullie weten hebben we altijd een onderwerp waar we de groepsnamen aan relateren. Deze keer was de Achterhoek Cup het onderwerp aangezien zij hun 10 jarig jubileum dit seizoen vierden. De teams waren als volgt :

Kleine uitleg hierover. SDOUC winnaar van de AC finale Heren, AZSV bij de vrouwen. Vios Beltrum winnaar van de Fair Play Cup. Lucky Ajax, kwam een wedstrijd spelen vanwege het 10 jarig jubileum. John van de Kamp, de man met de microfoon die alles aan elkaar praatte en Cor Peitsman. Er gingen een aantal foto’s de ronde dat Cor het enorm naar zijn zin had. Hij had thuis iets uit te leggen en daardoor was hij er deze avond niet bij omdat alles weer goed te praten op vakantie te Rhodos. Volgens de wandelgangen is hij op de goede weg om hier weer mee weg te komen.

Na terugkomst van de ploegen moesten er nog een aantal vragen beantwoord worden, op zich vrij gemakkelijke vragen. Onder andere : Hoeveel % van de mannen verwisseld zijn onderbroek niet dagelijks ? Hoeveel tijdzones zijn er in Rusland. Al met al met een een beetje algemene ontwikkeling was dit gemakkelijk te doen. Walter en Gerard zorgden ervoor dat de eerste ronde vlees was gebakken en daarna kon genoten worden van een heerlijke bbq van Hietkamp uit Kilder. Top kwaliteit ! Waar Kilder in het algemeen voor staat. Joost en Koen namen hierna het stokje over zodat Gerard en Walter ook even konden relaxen onder genot van een potje bier (Gerard aan de cola).

Ook dit jaar waren er weer nieuwe gezichten te zien. Dat doet ons deugd en wij hebben in de wandelgangen opgevangen dat zij het ook zeer gezellig vonden. Sorry Milou (vriendin Harm), dat wij jou in eerste instantie niet hadden ingedeeld maar het is goed gekomen. Harm, onlangs lid geworden van de SDO, welkom en super leuk dat jij en Milou erbij waren. Hans en Tom v.d. Sterren waren ook voor het eerst present en gezien hun reacties waren zij ook in hun sas. Ook weer mooi om te zien dat Elroy en Paty Hogeweide vanuit de Polder toch weer de moeite hadden genomen om er weer bij te zijn. Frank was eerder terug gekomen van vakantie, voor ons had dit niet gehoeven maar wij waren wel weer enorm blij om Karin weer te zien.

De BBQ werd even onderbroken omdat Sinterklaas en Zwarte Piet in hun zomerse tenue even de groep wilden toespreken. Wat was dit ook geweldig !

Omstreeks 22.30 uur was de jury (Gerard en Emiel) eruit. De prijsuitreiking werd aangekondigd. Iedereen krijgt bij ons een prijs of je nu mee loopt of niet dus van verliezers kunnen wij niet spreken al vinden wij het wel grappig dat onze voorzitter weer niet bij de winnaars zat. Het was erg duidelijk. De winnaars van deze puzzeltocht hadden niet alleen de meeste vragen inclusief de vragen van vraag 8 goed, maar hadden ook als enige de bonusvraag goed ingevuld. Deze was als volgt : Hoeveel % van de mannen vinden vrouwen die van voetbal houden sexy ? Antwoord : 67 %.

De einduitslag was als volgt :

John van de Kamp

Vios Beltrum

Lucky Ajax

Cor Peitsman

AZSV

SDOUC

De winnaars waren : Erno Hannink, Jeroen Sanders, Angelien Meulenbeek, Ruben Bril, Irma Simmelink, Erik Bleekman en vooraan de aanvoerder van het team, Michel Salemink.

Voor de foto’s van deze avond verwijzen wij u naar onze foto album op onze site

BBQ 2022

Tot volgend jaar !

Groeten, SDO BBQ Eindfeest organisatie

Walter Hartjes, Gerard de Graaf en Emiel Stienezen