SDO BBQ eindfeest seizoen 2016/17 – Het verslag

Op 10 juni jl. na een seizoen van hard zwoegen sluiten we het seizoen altijd af met ons SDO BBQ feest die dit jaar, zoals gewoonlijk, bij Walter en Lies Hartjes gehouden werd. Walter en Lies, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid.

Een feest kan niet zonder sponsoren en daardoor hierbij, ontzettend bedankt voor jullie bijdrage.
We hadden 34 aanmeldingen gekregen, later voegde Koen Molenaar zich ook nog aan in de groep van Niek Prins dus in totaal 35. De avond begon om 19 uur met koffie en cake. Om 19.30 uur werd er een begin gemaakt met de speurtocht. Deze was natuurlijk weer uitgezet door Gerard en Emiel en zoals altijd, foutloos en geen discussies na terugkomst (uhhhh).

Als motto van dit jaar: het Mega Piraten Festijn. Er blijken toch veel fans onder de scheidsrechters te zijn en er loopt een actie om deze activiteit te bezoeken op 9 december as in het Gelredome. Meldt u ook aan bij de ontspanningscommissie.

Na terugkomst van de ploegen moesten er nog een aantal vragen beantwoord worden, op zich vrij gemakkelijke vragen.

Walter en Marcel zorgde er daarna voor dat de eerste ronde vlees werd gebakken en gecoördineerd de groepen naar voren werden geroepen zodat iedereen zonder wachtrij gemakkelijk eten kon opscheppen.

Tussendoor werd er nog een weddenschap afgerekend. Frank Sanders overhandigde Emiel Stienezen, net als vorig jaar, weer een krat bier nadat SV Kilder zich weer had gehandhaafd in de vierde klasse.

Dit jaar waren Niek Prins en Jeroen Sanders voor het eerst aanwezig op onze SDO BBQ. In de wandelgangen werd opgevangen dat ze het zeer leuk gevonden hadden. Vermeldenswaard is ook dat Elroy Hogeweide en zijn Patty de weg vanuit het verre Zeewolde naar Wehl weer hadden gevonden om deze avond weer bij te wonen. Top !

Omstreeks 22.30 uur was de jury (Gerard en Emiel) eruit. De prijsuitreiking werd aangekondigd. Iedereen krijgt bij ons een prijs of je nu mee loopt of niet dus van verliezers wordt niet gesproken al vinden wij het wel grappig dat onze voorzitter weer niet bij de winnaars zat.

De einduitslag was als volgt :
1) Jannes
2) Stef Ekkel
3) Henk Dissel
4) Frans Duijts
5) Peter Beense
6) Django Wagner

De winnaars : Bennie Roenhorst, Annie ten Haaf, Michel Salemink, Karin Sanders, Jan Kupper en Matthijs Hoopman.

Na de prijsuitrekening bleef het nog lang “onrustig” om huize van de fam. Hartjes maar wij kunnen wel concluderen dat het een zeer geslaagde en gezellige avond was.

Voor de foto’s van deze avond verwijzen wij u naar onze foto album op onze site www.sdodoetinchem.nl

Tot volgend jaar !

Groeten,
SDO BBQ Eindfeest organisatie : Walter Hartjes, Marcel van Huet, Gerard de Graaf en Emiel Stienezen