Samenloop voor hoop 2017

Samenloop voor Hoop 2017 SDO Doetinchem

Nadat we twee jaar gelden ook mee hadden gelopen met het team van de SDO aan de Samenloop van hoop en dit ook een mooi moment was hebben we besloten om het dit jaar wederom te doen.

De organisatie van het team van dit jaar lag in handen van de teammanager Maarten Bolwerk. Hij kreeg spontaan ondersteuning van de diverse leden.

Samenloop voor Hoop 2017 SDO Doetinchem

Uiteindelijk hebben we het afgelopen weekend met 27 enthousiaste leden de 24-uursloop volbracht. De loop startte op zaterdagmiddag om 15.00u en 24 uur later werd dit afgesloten.

De leden werden ontvangen in het clubgebouw, waar ze gelijk het mooie t-shirt konden passen. Er was ruimte voor een kop koffie en een glaasje fris voor en na het wandelen. Voor iedereen lag er een lunchpakketje klaar. Tijdens de nachtelijke uren was het clubgebouw ook open.

Zaterdagnacht kwamen leden ons (Maarten, Frank en Ab) gezelschap houden. Net als de rest van de 24 uur waar diverse leden de lopers kwamen aanmoedigen.

Op zondagmiddag liep bijna het gehele team het laatste uur mee. Dit was een mooi en bijzonder moment. Iedereen heeft meegelopen met haar of zijn gedachte.

Na het bekent maken van de totaal opbrengst van Samenloop voor hoop € 83.402 was het tijd om met alle lopers van het team samen een drankje te nuttigen in het clubgebouw. Om 17.00u nadat alles was opgeruimd zat het er weer op.

Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar bijdragen voor dit bijzondere weekend.

Met vriendelijke groet,
het organisatie team

De foto’s hiervan bekijk je hier.