RABO Clubkas Campagne

Beste SDO’ers,

Het nieuwe seizoen begint weer en het is tijd ons netwerk aan te spreken met een simpele vraag: ben jij toevallig lid van de Rabobank Achterhoek?

Iedereen die lid is van Rabobank Graafschap (meetdatum 31 juli 2019) mag van 5 t/m 19 september stemmen. Ieder lid krijgt vijf stemmen die hij/zij mag verdelen onder verenigingen en stichtingen die hij/zij een warm hart toedraagt. Er kunnen maximaal twee stemmen op één vereniging uitgebracht worden en alle vijf de stemmen moeten verdeeld worden. 

Op 5 september ontvangen alle leden automatisch van de bank een stemkaart met daarop een unieke stemcode die toegang geeft tot de online stemmodule in de bus.
Let op! Een klant van de Rabobank Graafschap is niet per definitie lid.

Dit kan onze club een mooi extra zakcentje opleveren! Kortom: promoot onze club, deel het bericht op onze Facebookgroep (https://www.facebook.com/groups/214371312105821/) en zorg voor zo veel mogelijk stemmers voor de SDO.
Voorbeeldbericht Ben jij lid van @RabobankGraafschap? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan de SDO (COVS Doetinchem) tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van 5 tot en met 19 september. Meer informatie over Rabobank Clubkas Campagne vind je op www.rabobank.nl/graafschap#Zodichtbij


Hartelijke groet,
Jeroen Sanders Penningmeester COVS Doetinchem e.O