Mededelingen VCN – maart 2017

Mededelingen VCN – maart 2017. Publicatiedatum op www.covs.nl: 18 maart 2017.

Clubondersteuning op onze website.
Graag wijzen wij jullie op een nieuw deel van onze website, namelijk Clubondersteuning. Deze pagina bevat een aantal formulieren en informatie ter ondersteuning van jullie COVS-groep. Deze pagina zal in de loop van de tijd verder worden aangevuld.

Nieuwe datum voor NK Spelregels voor jeugdteams.
In overleg met vele betrokkenen is besloten het NK Spelregels voor jeugdteams te verzetten van 3 juni naar 24 juni 2017. De organisatie blijft in handen van de Deventer Scheidsrechters Vereniging, uiteraard in nauwe samenwerking met het LCS.

Klankbordgroep rapportage.
De klankbordgroep rapportage en de KNVB zijn weer samen gekomen. Binnenkort worden de verenigingen via de website geïnformeerd over de voortgang.In overleg met vele betrokkenen is besloten het NK Spelregels voor jeugdteams te verzetten van 3 juni naar 24 juni 2017. De organisatie blijft in handen van de Deventer Scheidsrechters Vereniging, uiteraard in nauwe samenwerking met het LCS.

Klankbordgroep rapportage.
De klankbordgroep rapportage en de KNVB zijn weer samen gekomen. Binnenkort worden de verenigingen via de website geïnformeerd over de voortgang.