Mededeling ontspanning commissie S.D.O.

Mededeling ontspanning commissie S.D.O.

Wij zijn steeds bezig om voor jullie iets te organiseren waarin we ons allemaal kunnen vinden. Zo hadden we in februari de wildavond in onze kantine, het eindfeest/b.b.q. in juni in Wehl. Op 23 november zal Sint Nicolaas weer een bezoek brengen in onze kantine. Ook zal er binnenkort gestart worden met een dart competitie in onze kantine.

Ook hebben we met een groepje S.D.O. leden met aanhang Jeu de boules gespeeld. Dit was volgens ons een geslaagde middag. Dus misschien doen we dit wel vaker.

Dan hebben we normaal elk jaar een kegelavond in oktober. Dat doen we dit jaar niet. We gaan deze keer op 21 oktober een avond organiseren in de Meent in Angerlo aan de Prinses Margrietlaan 3a.We verwachten jullie daar om 19.30 uur. We ontvangen jullie met een kopje koffie en daarna willen we om 20.00 uur beginnen.

Wat gaan we doen? Laat u verrassen.

Er is deze avond geen buffet wel zullen we rondgaan met enkele hapjes en aan het eind v.d. avond krijgt u nog een kop koffie met een broodje frikandel of kroket naar keuze. Mensen met een speciaal dieet moeten het even doorgeven en dan houden we daar rekening mee. De prijs voor deze avond is 15 euro all-in per persoon.

Geeft u zich s.v.p. zo spoedig mogelijk op!

Dit kan bij Gradus Eenink 06-13110032 of g.eenink56@gmail.com

Onstpanningscommissie SDO