Koffietijd met Sander & Max van de KNVB

Iedereen kent het tv-programma koffietijd wel, waarbij gezelligheid, onderhoudende gesprekken en een lekker bakje koffie centraal staan. Sander (Franken) en Max (Wolfkamp) doen dit ook regelmatig, maar dan vanuit de KNVB en niet op televisie. Zij komen graag op 9 maart 2023 langs bij scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken. Bij ons kun je dan ook een lekker bakje koffie drinken, maar hebben ook thee, fris of een fris biertje klaarstaan om inhoudelijke gesprekken te voeren over de KNVB en het beleid daaromheen.

Sander en Max zullen na onze training (circa 21:00) iedereen begroeten in ons clubgebouw en graag met jou het gesprek aangaan omtrent de hedendaagse ontwikkelingen. Denk hierbij aan de communicatieafdeling van de KNVB, aanstellingsbeleid of misschien wel het maatwerk wat zij aanbieden qua rapportages of cursussen. Alle vragen, onduidelijkheden of opmerkingen kun je op deze avond stellen aan beide heren. Domme vragen bestaan niet.

Graag vertellen zij jou ook meer over hun inzicht om de KNVB en scheidsrechtersverenigingen nog dichter bij elkaar te brengen. Zij hebben ook verschillende inzichten en ideeën omtrent het toekomstbeleid voor club- en KNVB scheidsrechters. Het zal dus zeker goed zijn als veel leden aanwezig zijn, zodat iedereen zijn mening(en) en/of voorstellen kan delen met deze heren. Een prachtig initiatief, waarmee misschien onze prachtige hobby als scheidsrechter nog leuker en optimaler kunnen maken.

Graag zien wij jou op onze clubavond.