Eerste online Pub Quiz een succes

Afgelopen donderdag (16-4-2020) is de eerste online clubavond georganiseerd. Na het voorbereidende werk van Tim en Jesper konden wij met een beetje vertraging om 20:30 beginnen. Niet bij iedereen was namelijk de internet even goed, waardoor sommigen een beetje storing op de lijn hadden.


Nadat Tim om 20:30 het woord gaf aan de voorzitter, zat iedereen met volle interesse te luisteren. Dit ging niet zonder het mooie feit dat wij als SDO vanaf volgend seizoen gaan trainen op het kunstgrasveld van De Graafschap. Hiermee hopen wij dan ook de trainingsopkomst nog meer te verhogen, zodat de actieve leden nog meer worden gestimuleerd om op de donderdagavond naar onze gezellige clubavonden te komen. Daarnaast sloot de voorzitter zijn woord af met grote dank naar de organisatoren, omdat te zien is dat onze vereniging nog steeds visueel samen komt, ondanks de situatie.
En dan kwam het moment waar iedereen zat op te wachten, de ‘SDO Online Pub Quiz’!

Hierbij kregen alle leden via hun scherm de vragen te zien door middel van een Powerpoint, en konden de antwoorden via een makkelijke oplossing verstuurd worden. Hier was goed te zien dat iedereen toch wel weer voor de volle winst ging, maar dit ging niet zonder slag of stoot. Het ging namelijk van de onderwerpen ‘Algemene kennis’ tot ‘Herken de scheidsrechter’. Met gevloek en getier aan de andere kant van alle camera’s werd er toch nog erg goed gescoord, maar er kan maar een de winnaar zijn. Met maar liefst 24 punten was Maarten Bolwerk de winnaar van deze 1e editie. Hij heeft dus een erg knappe prestatie neer gezet met maar 6 fouten.


Hiermee werd de avond afgesloten met een dankwoord aan de organisatie, want ondanks het oponthoud aan het begin, was het toch werd een ouderwets avondje lachen gieren en brullen bij deze Online clubavond. Leest u nou dit enthousiaste stukje, bent u lid van onze vereniging, en denkt u dit wil ik ook? Stuur dan even een berichtje naar TC@sdodoetinchem.nl , en de volgende keer ben je erbij.


Tot dan!