Drukbezochte verenigingsscheidsrechter cursus afgerond met 12 diploma’s.

Gisteravond is doormiddel van de laatste cursusavond en alle cursisten in de praktijkwedstrijd een examen afgelegd voor de cursus verenigingsscheidsrechter. Door de goede verbinding tussen alle zustervereniging hebben we er in de regio weer een grote groep gecertificeerde clubscheidsrechters erbij!

Vanuit werving en behoud zijn we de laatste jaren als scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken intensief bezig geweest om in de regio verbinding te zoeken en deze avond is een mooi voorbeeld hoe we die belangrijke verbinding- en samenwerking gestalte hebben weten te geven!!

Tevens is de campagne ‘het maakt geen fluit’ uit een succes aan het worden bij de SDO Doetinchem, gelet op de 2 cursussen verenigingsscheidsrechter en de scheidsrechtersopleiding (so3) cursus die we dit voorjaar draaien. In het najaar starten we wederom de cursus verenigingsscheidsrechter en scheidsrechtersopleiding (so3), waar nu de aanmeldingen al voor binnen stromen. Ook
gaan we dit najaar voor het eerst de cursus Praktijkbegeleider aanbieden voor onze clubs in de regio.

Een prachtig vooruitzicht waarbij we als clubs trots kunnen zijn op het grote deelnemersveld en de werving van (club)scheidsrechters binnen de vereniging. Ben jij nou ook geïnteresseerd geraakt in een cursus of onze vereniging. Check onze site voor meer informatie en wie weet zien we jou ook snel op een van onze clubavonden!