Derk Besselink Bokaal 2021. Dankwoord van de winnaar

Dag sdo leden,

Terug rijdend van een fijne training van SV Kilder JO-11-1-G, rij ik achter de auto van Frank onze straat in. Hij rijdt bij ons huis de oprit op. Het moet toch niet gekker worden. Ik kon ook niet meer wegrijden want hij had me waarschijnlijk al gezien. Buiten Frank stapten, Jesper, Hans en Jeroen ook uit de auto en Henk en Ab arriveerden toen ook bij ons huis. Dat gaf me al een geruststelling. Maar waarom werd ik getrakteerd op dit heugelijk bezoek ? Werkelijk geen idee.

Frank oftewel ongeduldige Hendrik, bleef maar op de bel drukken maar ik moest me nog even omkleden. Toen ik de deur openmaakte, stond de voorzitter met een bokaal in zijn handen en Jesper, alias Winston, praatte de boel aan elkaar. Het bleek ook nog live uitgezonden te worden op facebook. Ik was compleet verrast en toen Frank vertelde dat ik het afgelopen jaar de Derk Besselink Bokaal had gewonnen, viel het bekende kwartje.

Vind het werkelijk een enorme eer dat ik deze heb mogen ontvangen en wil hierbij mijn mede SDO Achterhoek Cup commissieleden – Gerard en Erik – ook hartelijk bedanken, want we doen het uiteindelijk samen. Gezien de huidige situatie door corona, geeft het niet alleen extra veel werk voor ons maar net zo goed voor de Achterhoek Cup organisatie, clubs en de KNVB. Uiteindelijk hopen we en gaan we er vanuit dat de 10e editie van de Achterhoek Cup dit jaar wel uitgespeeld zal worden.

Nogmaals dank aan degenen (inclusief Frank – niet verwacht maar super leuk) die op mij gestemd hebben en blijf onze vrijwilligers steunen want onze prachtige vereniging SDO Doetinchem en omstreken kan niet zonder hun commissieleden en leden in het algemeen.

Met vriendelijke groeten, Emiel Stienezen