Uitnodiging en deadline opgeven Technisch Weekend

Er wordt alweer vol enthousiasme regelmatig gesproken over het technische weekend voor 2023. Een prachtig weekend waarin wij als leden van scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken samen komen met spel- en plezier, maar ook de spelregels en traditionele training onderleiding van Harrie Mellendijk. Ieder lid, van jong tot oud kan bij dit weekend aansluiten. Aankomend jaar (2023) vind het technisch weekend weer plaats op 6,7 en 8 januari, zoals in de ‘save the date’ beschreven. Graag willen wij iedereen hierbij weer begroeten om er een geweldig weekend van te maken.

Aankomend jaar zullen wij afreizen naar Gaanderen, richting groepsaccommodatie de Bongerd: https://www.bongerd.eu . Zoals u kunt zien bij een klik op de link is dit een prachtige locatie op privéterrein, waarbij een groot grasveld is voor eventuele training-en/of sport- en spel activiteiten. Hier zullen wij als technische commissie, in samenwerking met andere commissies een prachtig weekend neerzetten, waarbij de planning nog even geheim blijft. Hieronder vind u enkele belangrijke informatie omtrent het geplandeweekend:

Locatie:           De Bongerd Groepsaccommodatie in de Achterhoek

Datum:            6, 7 en 8 januari 2023

Tijdstip:            Vrijdags om 18:00 – 18:30 inloop technisch weekend

Tarief:             75,- (per persoon voor het gehele weekend)- Overdag OF ’s avonds: 15,00- Overdag EN ’s avonds: 20,00- Hele dag + overnachting (alleen geldig voor een overnachting): 25,00

Wij gaan uit van het maximaal aantal deelnemers van 32 (wat de accommodatie biedt) en hierbij dient ieder lid zich ook aan te melden voor dit prachtige weekend.

Graag zien wij jullie aanmelding tegemoet via het e-mailadres van de technische commissie ( TC@sdodoetinchem.nl ).LET OP! Het COVS e-mailadres is niet meer in gebruik, dus is het van belang dat u de aanmelding stuurt richting het e-mailadres tussen de haakjes. De aanmeldingstermijn loopt tot 01-10-2022! Graag in de e-mail even vermelden of u het te betalen bedrag hebt overgemaakt- of dat het nog gereserveerd staat van de afgelopen afgelastte editie. Wij kunnen dit dan controleren.

Het te betalen bedrag dient hiervoor overgemaakt te worden op: NL24 RABO0384 3245 84. Graag tenaamstelling van S.D.O.

Wanneer uw betaling is ontvangen- en de aanmelding binnen is, zullen we u ter bevestiging een reactie geven op de e-mail. Wanneer voor 01-10-2022 het te betalen bedrag niet gestort is dan is deelname aan het technische weekend uitgesloten.

De verdere informatie omtrent een paklijst et cetera zullen wij ter zijner tijd delen met jullie als eventuele deelnemers. Wij hopen een mooie lijst qua deelnemers te mogen ontvangen- en jullie uiteindelijk te be groeten op vrijdag 6 januari in Gaanderen. Vragen kunt u ten alle tijden mailen aan: TC@sdodoetinchem.nl . Graag geen bevestiging van jou aanmelding vragen, want dan zullen wij de bomen door het bos niet meer zien.

Tot dan!

Met vriendelijke groeten,

De Technische Commissie