Clinic week van de scheidsrechter

Beste leden,

Zoals de meeste van jullie al wel weten komt de week van de scheidsrechter er weer aan. Deze vind plaats van 5 tot en met 13 oktober 2019. Wij willen wij als scheidsrechtersvereniging ook dit jaar hier graag weer de aandacht aan geven.

Via de COVS Nederland hebben we Rob Dieperink weten te strikken. Rob zal op 10 oktober 2019, vanaf 20:00 uur, een mooie nieuwe clinic presenteren. De clinic wordt gehouden in het clubgebouw van de SDO:

Bezoekadres
SDO clubgebouw
Bezelhorstweg 83
7009 KK Doetinchem

Voor wie Rob Dieperink nog niet kent, hieronder een korte introductie:
Rob Dieperink (Borculo, 18 april 1988) is een Nederlands voetbalscheidsrechter. Hij is in dienst van de KNVB en leidt voornamelijk wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.Op 9 maart 2012 leidde Dieperink zijn eerste professionele wedstrijd op het tweede niveau. De wedstrijd tussen Telstar en Go Ahead Eagles eindigde in een 0–2 overwinning. Rob Dieperink deelde toen vier gele kaarten uit. Het seizoen 2011/12 sloot hij af met de volgende getallen: hij was scheidsrechter in drie competitiewedstrijden en gaf daarin twaalf maal een gele kaart. Dat komt neer op een gemiddelde van vier gele kaarten per wedstrijd.Op zaterdag 4 november 2017 maakte Dieperink zijn debuut als scheidsrechter in de Eredivisie. Hij floot het duel tussen Excelsior en Roda JC in de elfde speelronde van de Eredivisie. Dit duel eindigde in een 1-0 overwinning voor Excelsior, waarin Dieperink in de 36ste minuut Rosheuvel direct rood gaf.

Uit deze korte introductie van Rob is af te leiden, dat hij genoeg te vertellen heeft om jullie een leuke avond te bieden.
Wilt u deze clinic / presentatie van Rob Dieperink bijwonen? Geef u dan snel op via:  TC@sdodoetinchem.nl

Opgeven kan tot donderdag 3 oktober 2019!

Trainende leden voor de donderdag 10 oktober, let wel op! Op deze donderdag word de training een uur vervroegd. We trainen dan van 18:45 tot en met 19:45.
Train dus lekker mee, en sluit daarna aan bij het verhaal van Rob (geef je wel op).

Tot dan.
Met vriendelijke groet,

Jesper Sanders, Namens de technische commissie.