Clinic Rob Dieperink 23-10-2018

Beste Leden, Vereniging scheidsrechters en andere Belangstellenden.

In het kader van de week van de scheidsrechter is betaald voetbal scheidsrechter Rob Dieperink toegewezen door de KNVB aan de groep Arnhem, Nijmegen, Winterswijk en Doetinchem. Rob kon afgelopen week niet en heeft daarom afwijkende data gepland.

Rob geeft eerst op 18 oktober in Winterswijk een clinic. Deze is echter reeds, door de beperkte ruimte in Winterswijk, VOL geboekt.  De leden van de SDO (samen met die van de andere 3 COVS verenigingen) en andere belangstellenden kunnen wel deelnemen aan de clinic die gehouden wordt in Beuningen. Deze avond zal gehouden worden op 23 oktober. Rob gaat een gedeelte van de avond in op de VAR.

De clinic wordt gegeven op de trainingslocatie van de COVS Nijmegen e.o. bij V.V. Beuningse Boys in de kantine. Het adres is: Ooigraaf 2, 6641 TZ  Beuningen. Aanvang is 20.00 uur.

Leden, niet leden en clubscheidsrechters zijn deze avond van harte welkom.

De COVS Nijmegen e.o wil ook in het kader van de week v.d. scheidsrechter een gezamenlijke training organiseren voor de 4 groepen in Beuningen. Deze training wordt in dezelfde week doen als de clinic gehouden en wel op donderdag 25 oktober van 19.30 tot 20.30 uur, waarna er gezellig gezamenlijk afgesloten kan worden.

 

Hieronder Rob Dieperink met 2 leden van onze SDO Doetinchem Joost Soeter en Maarten Bolwerk.