Bingo avond geslaagd

Vanaf 19 uur was de inloop en kreeg iedereen koffie met een koek. We hadden deze avond een mooie opkomst van maar liefst 31 personen en er was direct al volop roering in ons clubgebouw ……

Gerard die door omstandigheden wat later was, moest alles nog klaarzetten. Maar tegen kwart voor 8 konden we starten en al vlot had onze MeesterBingo Gerard de ballen al volop aan het draaien!!

Achter in het gebouw was een alternatieve keuken uit de grond gestampt en daar waren de koks Ab en Tom al volop bezig met de voorbereidingen van een heerlijke maaltijd. De kipshoarma werd gebakken in een reuze braadpan door Ab. Tom was energiek en met volle overgave bezig de salade te maken en de broodjes te bakken.

Na de 1e ronde maar ff pauze, want er moesten weer nieuwe kaartjes uitgedeeld worden.  Van de spanning moesten de droge kelen gesmeerd worden en achter de bar stond oudgediende  “Good old Gradus”! Eenmaal ieder  voorzien en de drankjes ingeschonken, begonnen we aan de 2e ronde.

Hierna was er pauze, waar iedereen een heerlijk Pitta broodje kipshoarma met sla en slaatje kon halen. Op elke tafel werd er stokbrood met kruidenboter en kruidenkaas geserveerd, zodat de innerlijke mens heerlijk tot zijn / haar recht kwam!

Na deze heerlijke pauze konden we weer met volle overgave ons richten op de Bingo!!

Nu was elk rijtje een prijs, omdat Ab nog slaatjes, salades, pita broodjes en knoflooksaus over had. In de laatste 2 Finale  rondes hadden we een tosti apparaat en een friteuse voor de volle kaart. Dus ieder ging er nog even goed voor zitten en krassen van de genoemde nummers. Deze Finale prijzen gingen naar Mark Til en Ria de Graaf. Gefeliciteerd!!

Omdat er van de salades en slaatje nog genoeg over was deden we toch nog een ronde…. Alle enthousiaste aanwezigen konden er geen genoeg van krijgen, maar tegen half 11 was het dan echt afgelopen.

Aan de reacties te horen konden we terug kijken op een geslaagde avond !!

We hopen jullie graag terug te zien op 1 van de volgende activiteiten.

Mvg

Ontspanningscommissie