Bericht van de voorzitter

We hebben de algemene ledenvergadering (ALV) net achter de rug. En ik denk dat we kunnen zeggen dat we een mooie en goede vergadering hebben gehad. Met twee mooie jubilarissen, Walter Hartjes die uit handen van Jan Simmelink de gouden scheidsrechter heeft ontvangen en Harrie Mellendijk die werd gehuldigd als lid van waardering.

Tevens hebben we met zijn alle het beleidsplan vastgesteld voor de aankomende jaren. Tijdens de vergadering werd een onderwerp al ingevuld; een prachtige kledinglijn voor de komende jaren. En mooi om te zien dat Klaver Sport direct sponsor is geworden. Inmiddels hebben 20 leden het volledige pakket aangeschaft en dat is een overweldigd resultaat. In de aankomende weken zal er een webshop op onze site worden geplaatst waar u allerlei artikelen kunt aanschaffen tegen gereduceerde prijzen. Nogmaals dank aan de technische commissie voor hun inzet.

Zoals tijdens ALV al aangeven willen we graag de sponsorcommissie uitbreiden met een aantal leden. Maar het bestuur is van mening dat we met z’n allen sponsoren moeten en kunnen aandragen. Jordi Eijgelsheim kan dit niet alleen. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat we op korte termijn diverse sponsoren aandragen. Hier zijn we met z’n allen bij gebaat. En ik ben er van overtuigd dat ons dat gaat lukken.

Mooi om te vermelden dat Jurgen Maatkamp heeft aangeven om wat meer te willen doen voor de SDO. Na diverse gesprekken heeft Jurgen aangegevendat hij zal aansluiten bij de commissie Werving en Behoud. Wij wensen Jurgen heel veel plezier en succes.De aankomende periode zullen wij de campagne “Het maakt ons geen fluit uit”, wederom in zetten bij diverse activiteiten.

Het heeft ons al meerder cursussen opgeleverd. Graag breng ik nog even de cursus praktijkbegeleider onder u aandacht. Geef u op bij Ab Brussen op het emailadres: ab@sdodoetinchem.nl Voor meer informatie verwijs ik u naar de website, www.sdodoetinchem.nl.

In de aankomende periode loopt de competitie weer op zijn einde. Wij wensen iedereen op haar of zijn niveau veel succes en plezier. Want vergeet één ding niet; het blijft een hobby. En mocht u onverhoopt niet voor promotie in aanmerking komen, dan zijn er volgend jaar weer nieuwe ronden met nieuwe kansen.

Tot slot, hopen wij u als bestuur in de aankomende periode nog te ontmoeten of te spreken.

Met vriendelijke groet, mede namens, Jeroen (Sanders), Jeroen (van Alst), Hans, Ab en Henk

Frank Sanders (Sanders), voorzitter scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken