Beltona beloftencompetitie weer van start

Beste SDO leden,

Nu aankomend weekend de eerste bekerronde weer voor de deur staat, leven wij nog steeds in onzekerheid. Covid-19 is nog steeds niet verdwenen, en oplettendheid van eenieder is altijd nog even belangrijk. Zo kunnen wij toch onze hobby weer vanaf aankomend weekend in de praktijk gaan brengen.

Hierdoor wil ik jullie meenemen in de Beltona beloftencompetitie die ook weer gaat beginnen. Inmiddels sturen wij vanuit de SDO al jarenlang weer verschillende arbitrale trio’s richting poule wedstrijden van deze competitie. Hiervoor krijgen we ook al jarenlang hulde voor de prestaties die jullie tijdens deze wedstrijd(en) leveren. Dit kan alleen maar met jullie samen als SDO leden. Hiervoor dan ook grote dank!

Aankomend seizoen begint de Beltona beloftencompetitie op maandag 5 oktober 2020 met de eerste poule wedstrijden die wij mogen aanstellen, maar hiervoor zijn jullie nodig! Lijkt het jullie leuk om samen met een arbitraal trio vanuit scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken op pad te gaan naar verschillende wedstrijden in directe omgeving, geef u dan op via onderstaande contactgegevens en er word zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Wel is het van belang dat u onderstaande gegevens even vermeld in de reply naar TC@sdodoetinchem.nl op deze mail bij aanmelding:

Naam:
Functie:
Actief in groep:

Relatiecode KNVB:

Voor meer informatie omtrent deze competitie verwijs ik u graag door naar de site: https://www.sparta-enschede.nl/beltona/ . Tevens worden al uw aanstellingen binnen deze competitie gelinkt aan uw Official Portal, hierin komen dus ook uw wedstrijden te staan.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met TC@sdodoetinchem.nl .

Met vriendelijke groet,

Mede namens de technische commissie
Jesper Sanders.