Activiteiten SDO januari

De kerstdagen en het nieuwe jaar zitten er alweer op en er staan weer aardig wat activiteiten op het programma in de eerste maand van het jaar. In dit bericht vinden jullie een kort overzicht van de activiteiten die op de planning staan en wat hierbij de aanvangstijdstippen zijn. Er gingen in de wandelgangen namelijk verschillende aanvangstijdstippen de ronde en het is goed hier even duidelijkheid over te verschaffen.

donderdag 7 januari 2016 | Eerste training 2016 en de nieuwjaarsreceptie
Elk jaar vind er op de eerste donderdag van het jaar, met uitzondering van de jaren dat 1 januari op een donderdag valt, de nieuwjaarsreceptie plaats. Voorafgaand aan de receptie kan er weer worden getraind onder leiding van onze trainers. Deze training begint eerder dan normaal gesproken en wel om 19.00 uur. Voor degene die niet mee willen trainen, de nieuwjaarsreceptie start om 20.30 uur. Nieuw dit jaar is dat we de uitreiking van Derk Besselink bokaal over het jaar 2014 laten plaats vinden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Jullie zijn dus van harte welkom aanstaande donderdag in ons clubhuis.

zaterdag 9 januari 2016 | Jaarlijks Jan Willem van Essen zaalvoetbaltoernooi in Elburg
Ook dit jaar doen we met de SDO mee aan het zaalvoetbaltoernooi in Elburg. De eerste wedstrijden staan gepland om 09.30 uur en de gehele dag zal ons voetbalteam de eer van de SDO hoog houden. Voor eventuele vragen kun je contact op nemen met de Technische commissie.

vrijdag 15 januari 2016 | Achterhoekse Voetbalnacht
De eerste editie van de Achterhoekse Voetbalnacht staat gepland voor vrijdag 15 januari 2016. Aanvang van de avond is 20.30 uur en er kunnen via deze link nog kaarten worden gekocht. Kosten hiervan zijn vijftien euro per kaart. Genomineerde in de categorie beste scheidsrechter zijn: Hans Migchelbrink, Oscar Mentink, Wijnand Rutgers, Frank Sanders en Joost Soeter. Heb je nog geen stem uitgebracht dan kan dit ook op de site van de Achterhoekse Voetbalnacht.

zaterdag 30 januari 2016 | Vossenjacht & Wildavond
De jaarlijkse wildavond met de daarbijbehorende vossenjacht vindt plaats op zaterdag 30 januari 2016. Plaats van handelen is het clubgebouw van de SDO en de ontspanningscommissie zal voor een mooie avond zorgen. Nog niet aangemeld? Hier kun je vinden hoe je dat kan doen. De kosten bedragen €7,50 per persoon en de avond begint om 19.00 uur.