BBQ Eindfeest, Groooot Succes

SDO BBQ Eindfeest seizoen 2017/2018 ; datum 16 juni 2018

Het was weer zover. Ook al zijn alle wedstrijden nog niet gespeeld, we hadden ons SDO BBQ eindfeest gepland op 16 juni 2018. Plaats van handeling, Spoorstraat 27 te Wehl, bij Walter en Lies Hartjes te Wehl.

Dit jaar hadden we een record aan aanmeldingen, namelijk 42 in totaal en dan waren de “diehards” Jan en Thea Kupper, Elroy en Patty Hogeweide, Bennie en Nel Roenhorst en Edwin door andere verplichtingen er vandaag niet bij. Het zegt wel iets dat Jan Kupper toch nog aan het eind van de avond effe komt buurten. Top !

Daarentegen ook nieuwe gezichten. Fam. Bril, Henk Peters, Jeroen Sins en Suzanne Koolman, Jordy Eijgelsheim en Jillian Hannink en Martijn Hooghoff. Hartstikke leuk !

Marcel van Huet heeft dit seizoen aangegeven door omstandigheden te stoppen met fluiten en ook met andere activiteiten binnen de SDO wat wij natuurlijk ontzettend jammer vinden maar moeten respecteren. Walter heeft enorm veel werk verzet om de locatie te “verbouwen” zodat we 42 mensen kunnen herbergen maar ook zorg te dragen voor het eten, drinken en de prijzen.

Walter en Lies, dank voor jullie gastvrijheid en jullie werk om deze avond te laten slagen. Tevens kan een feest niet zonder sponsoren en bijdragen van ons bestuur en Gradus (lotto). Hiervoor, namens ons allen, onze hartelijke dank.

Emiel en Gerard hadden de speurtocht weer uitgezet. Moeten concluderen dat soms terecht een opmerking werd geplaatst na terugkomst omdat je bepaalde zinnen anders kunt interpreteren. Dit zal meegenomen worden in de evaluatie. Maar de conclusie aan het einde was wel dat ze weer twee top routes hadden uitgezet met mooie opdrachten.

Als motto hebben we dit jaar “De Graafschap” aangemerkt. Toch vrij onverwacht gepromoveerd naar de Eredivisie maar iedereen was super blij dat het gerealiseerd werd. De namen van de groepen zijn personen binnen de Graafschap die vaak in het nieuws waren en super gepresteerd hebben. Deze personen blijven de Graafschap ook trouw.

Om 19 uur zijn we samengekomen om gezamenlijk een kop koffie en een plaatje cake te nuttigen. Om 19.30 uur vertrokken de eerste twee groepen voor de speurtocht. Jeroen Sins en zijn Suzanne, Gerard en Diny Seesing, Ab Brussen (kwam een uur te laat) deden niet mee met de speurtocht.

De groepsindeling was als volgt :

 

Na terugkomst van de ploegen moesten er nog een aantal vragen beantwoord worden, op zich vrij gemakkelijke vragen. Walter en Gerard zorgden er daarna voor dat de eerste ronde vlees werd gebakken.

Vorig seizoen verloor onze voorzitter Frank Sanders een weddenschap van Emiel Stienezen. Kilder bleef in de vierde klasse. Nu degradeerde Kilder onlangs naar de vijfde klasse maar Frank wilde niet wedden. Zie hierboven het bewijs. Dus meer woorden hoeven hier niet aan gespendeerd te worden.

Omstreeks 22.30 uur was de jury (Gerard en Emiel) eruit. De prijsuitreiking werd aangekondigd. Iedereen krijgt bij ons een prijs of je nu mee loopt of niet dus van verliezers wordt niet gesproken al vinden wij het wel erg jammer dat onze voorzitter weer niet op het podium kwam.

De einduitslag was als volgt :

  • Fabian Serranens
  • Jordy Tutuarima
  • Daryl van Mieghem
  • Robert Klaassen
  • Sven van Nieuwpoort
  • Robert Klaassen

 

De winnaars : Willy ten Haaf, Sandra Jolink, Karin Sanders, Henk Peters, Jeroen Sanders, Gerlof Bril. Met de duim omhoog, Jeroen Sins.

Na de prijsuitrekening werd er nog veel nagepraat, gelachen, gegeten en gedronken. Gezien de reacties tijdens en na deze avond mogen we concluderen dat het weer een zeer geslaagde en gezellige avond was.

Voor de foto’s van deze avond verwijzen wij u naar onze foto album op onze site www.sdodoetinchem.nl  worden z.s.m geplaatst

Tot volgend jaar !

Groeten,

SDO BBQ Eindfeest organisatie

Walter Hartjes, Gerard de Graaf en Emiel Stienezen