Achterhoek Cup seizoen 2020/2021

Dag collega (ass.) scheidsrechters!

We hopen dat jullie een goede vakantie achter de rug hebben en weer zin hebben om als KNVB official actief op het veld te staan. Vooral omdat we door Covid 19 de competitie en natuurlijk ook de Achterhoek Cup niet konden afmaken.

De Achterhoek Cup loting is gisteren geweest en de eerste ronde voor de HEREN staat gepland op 15 september 2020. Bij de HEREN is het meteen knock / out, maar hebben de verliezers wel een herkansing.

Bij de VROUWEN begint het op 30 september 2020. De JO 15 begint 16 september 2020, maar de poule wedstrijden worden geleid door club scheidsrechters. Bj de VROUWEN worden ook KNVB officials aangesteld.

Bij de HEREN zijn ook veel O23 ploegen ingeschreven.  

Scheidsrechters en ass. scheidsrechters die bij de vorige edities actief zijn geweest hebben reeds deze mail ontvangen maar er zijn waarschijnlijk nog meer collega’s die ook wel actief willen zijn bij de Achterhoek Cup wedstrijden.

Mocht u actief willen zijn bij Achterhoek Cup wedstrijden dan aub onderstaande gegevens (in het rood) invullen en retour sturen naar: AC@sdodoetinchem.nl

KNVB relatiecode                    :

Voor en achternaam               :

Woonplaats                            :

Mobiel nummer                     :

E-mail adres                           :

Actief in groep als scheidsr.  :

Actief in groep als ass. sch.   :

Blokkade naam vereniging    :

Uw gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden door de SDO Achterhoek Cup Commissie en zullen alleen gebruikt worden als wij info m.b.t. de Achterhoek Cup met u willen delen en natuurlijk bij de aanstellingen van de Achterhoek Cup wedstrijden. 

Wij proberen als Achterhoek Cup Commissie rekening te houden met uw niveau, maar het kan voorkomen dat u aangesteld wordt boven of onder uw niveau. We hopen dan ook op uw medewerking hieromtrent. 

Scheidsrechters die zich aanmelden zullen meegenomen worden in de aanstellingen voor aankomend seizoen in de Achterhoek Cup.

Deze aanstellingen zullen ook aankomend seizoen te zien zijn in uw KNVB portaal / app.

Na uw aanmelding zult u via de mail geïnformeerd worden omtrent data van de wedstrijden, reglementen, onze contactgegevens, vergoedingen etc. etc. Er worden geen garanties afgegeven omtrent aanstellingen / aantal aanstellingen / rol verdeling etc. etc.

Aub uw aan of afmelding voor maandag 31 augustus mailen naar AC@sdodoetinchem.nl

Met vriendelijke groet,

SDO Achterhoek Cup Commissie