Aanstellingen Bekend voor de Finale’s van Achterhoek Cup HEREN en JO15.

Onze SDO Achterhoek Cup Commissie heeft vandaag de volgende aanstellingen bekend gemaakt voor de finale HEREN en Jeugd Onder 15

Op zaterdag 22 juni a.s. om 15.00 uur zal op het sportpark van Viod te Doetinchem de finale AC JO-15  gespeeld worden tussen VV Reunie uit Borculo en SP Lochem uit Lochem.

Naar deze wedstrijd vind de ”grote mannen” finale plaats deze zal starten om 18:30 ook op het sportpark van Viod te Doetinchem.

De finale AC HEREN zal gespeeld worden tussen AZSV Aalten en DZC’68 uit Doetinchem.  

Deze wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Hans Kok. Hij zal geassisteerd worden. Door Maarten Bolwerk (1e assistent) en Ruben Bril (2e assistent). Richard Polman complimenteert het kwartet als 4 e official.

Bij de JO15 finale is het volgende kwartet aangesteld

Jesper Sanders zal als scheidsrechter fungeren. De assistent scheidsrechters zijn Jeroen Sins (1e assistent) en Cristian Arèvalo de Weever (2e assistent). Als 4 e official is Erno Hannink aangesteld.

Wij wensen allereerst “onze mannen” ontzettend veel succes maar vooral veel plezier bij deze prachtige Achterhoek Cup finale’s.  

Tevens hopen wij u ook te begroeten bij deze finale wedstrijd. Allereerst om deze finale te aanschouwen en natuurlijk “onze” mannen in actie te zien en aan te moedigen.

We zien u graag de 22ste juni op het sportpark van v.v. VIOD te Doetinchem.

Met vriendelijke groet,

SDO Achterhoek Cup Commissie 

Emiel Stienezen / Gerard de Graaf / Erik Bleekman / Melvin te Booij